Ofte stillede spørgsmål

Mest populære

Alle priser på partnershoppen er eksklusive moms.

Levering

Leveringen tager oftest 1-2 hverdage. Vi sender dig en email ligeså snart at din ordre bliver sendt afsted fra vores lager.

Leveringsomkostningerne er 49,- men hvis dit køb er på 399 kr. eller mere, er leveringen gratis

Dine varer leveres enten med DAO, GLS eller en vognmand, afhængigt af ordrens størrelse.

Af og til tager en sød nabo imod pakken for at være behjælpelig. Hvis du ikke kan finde din pakke hos naboer, eller et sted på din adresse, kontakt da firmaet der har leveret din pakke eller vores kundeserivce for hjælp til efterlysning af pakken.

+ 45 22 95 96

kontakt@vuffelipartners.dk 

Hos Vuffeli sender vi pakker med enten GLS, DAO eller Budbee. Alle pakker har et trackingnummer, der fremgår på ordrebekræftelsen som du modtager på mail. 

Levering sker normalt inden for 1-2 hverdage. 

Hvis du oplever problemer med leveringen, kan du tage kontakt til vores kundeservice på + 45 22 95 96 eller kontakt@vuffelipartners.dk 

Returnering

Fra den dato du modtager varen, der har du 14 dage til at sende den retur, hvis du skulle fortryde dit køb.

Du kan returnere uåbnede sække til os gennem disse trin: 

  1. Opret en pakkelabel her: Vuffeli Returportal - du skal bruge din email og dit ordrenummer
  2. Aflever pakken i en GLS PakkeShop
  3. Pengene refunderes automatisk inden for 14 dage efter, du har anvendt din fortrydelsesret

Fragtomkostningerne for returnering fratrækkes pakkens værdi ved ankomst på lageret. Det er dig, der hæfter for omkostningerne, hvis der opstår en skade under transporten.

Ved fuld eller delvis refundering kan det tage 5 - 10 hverdage før beløbet igen står på din konto.

Det afhænger af hvilken bank du har, men de fleste refunderer beløbet inden for kort tid. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice + 45 22 95 96 eller kontakt@vuffelipartners.dk 

Foder

Hos Vuffeli benytter vi kun naturlige råvarer i vores tørfoder, og der bliver hverken brugt kunstige farvestoffer eller smagsforstærkere.

Den tildelte foderblanding er baseret på den enkelte hunds behov og eventuelle udfordringer, og der bliver blandt andet taget højde for hundens alder, kropstilstanden, aktivitetsniveauet samt eventuelle helbredsproblemer. Derfor er indholdet af protein, kulhydrat og fedt varierende i forhold til, hvilke behov den enkelte hund har. 

Ingredienslisten for den enkelte foderblanding kan findes på posten og under 'ingredienser' på produktet her på hjemmeisden

Du finder de anbefalede fodermængder på de respektive foderblandinger under billederne på produktsiderne. Hvis du har behov for personlig fodervejledning, kontakt vores fodreksperter for rådgivning og vejledning på partners@vuffeli.dk eller ring på +45 52 22 95 96 alle hverdage mellem kl. 9 og 15

Ingredienser og andre analytiske bestanddele kan findes under hvert produkt.

Når rovdyr, så som ulve, nedlægger et bytte i den vilde natur er det første de spiser som regel mave-tarmsystemet. Hvis man kigger på indholdet i mave-tarmsystemet på et typisk byttedyr for ulve, såsom en hjort, finder man korn, græs-arter mm. Derved er ris eller kornsorter ikke 'bare' fyldstof.

Kilder såsom korn eller ris indeholder ikke nogen næringsstoffer der er essentielle for hunde, ligesom hos os mennesker, det er primært en stivelseskilde og på den måde bidrager det med energi i form af stivelse som omdannes til glukose. Stivelse er en god energikilde og reducerer behovet for protein til energiproduktion, hvilket er dokumenteret til at give bedre vilkår for en rask og sund hund. 

Derudover bidrager fiberfraktionen og plantemateriale til hundens tarmsundhed, ved at give substrat til bakterierne i tarmen og give øget produktion af kortkædede fedtsyrer, som har flere gavnlige effekter.

Hos os kan du godt udelukke korn fra foderblandingen. 

Vi benytter ris, som rent biologisk set, er en græsart. I naturen vil en carnivore (hund/ulv) oftest spise mavesækken på byttedyret som noget af det første, og derved få græsarter ind i deres system. Det er vigtigt at understrege at ris og kornsorter er ikke bare fyldstof i foder, men indeholder en del stivelse, som er en god energikilde.

Dette er med til at reducere behovet for protein til energiproduktionen. Det er dokumenteret til at give bedre vilkår for en sund og rask hund. Ydermere hjælper ris også på fordøjelsen, eftersom fiberfraktionen og plante materiale giver substrat til bakterierne i tarmen, og øger produktionen af kortkædede fedtsyrer, som har gavnlige effekter. 

I andre foderblandinger har vi undladt ris, og i stedet brugt kartofler.

Hos Vuffeli anvender vi kun naturlige råvarer og absolut ingen kunstige smags- eller farvestoffer.
Vi tilsætter desuden de nødvendige vitaminer og mineraler for at sikre en sund og energisk hund.

Vi elsker frisk foder. Derfor kommer vores foderposer på nuværende tidspunkt kun i 5kg poser.

Partnerskab

Kontakt os på kontakt@vuffelipartners.dk, og vi opretter en rabatkode til dig

Dine hvalpekøbere indløser din rabatkode ved at:

1) Gå til Vuffeli.dk

2) Tage fodertesten

3) Ved checkout indtaster de din rabatkode

4) Rabatten tilføjes automatisk

Rabatten indløses ved at oplyse Agria om det telefonnummer, du har tilknyttet sin Vuffeli-profil.